ENSIMMÄISEN HAASTEVIIKON OSAVALTIO ON 

ALABAMA

Vuoden 2013 aikana tutustumme lähemmin USA:n 50:een osavaltioon. Mukaan voit tulla valokuvin, piirroksin, kollaasein, kortein - ihan miten itse päätät tutustua rapakon takaiseen maailmaan.
Yksi osavaltio per viikko tahtia edeten saavutamme valtavasti suuremman USA:n tuntemuksen vuoden loppuun mennessä. Joillekin tuo suuri manner on hyvinkin tuttu, toisille lähes tuntematon suuruus. Tutustutaan ja autetaan muita tutustumaan Amerikkaan kunkin omien mieltymysten ja silmien kautta.

Haaste julkaistaan aina maanantaisin klo 10 ja vastausaikaa on 1 viikko. Ainakin alkuun linkkinsä voi jättää haasteviestin kommentteihin. Käythän katsomassa myös muiden haastevastaukset. Kutsu ystäväsikin ja tule rohkeasti matkalle mukaan!

Mukavia hetkiä haastevastauksen merkeissä!


Muistathan linkittää osallistumistyösi tähän postaukseen, niin toisetkin pääsevät tutustumaan sinun näkökulmaasi tästä USA:n osavaltiosta! Postauksesi voi sisältää muutakin osavaltioon liittyvää tietoa, mielestäsi mielenkiintoisia, löytämiäsi yksityiskohtia jne.

Kunnes html-koodi täällä saadaan mukaan postausten muokkaamiseen, siihen saakka on linkki omasta postauksesta jätettävä kunkin haasteviikon kommentteihin. Koska kommentointi näyttää vielä tökkivän sekin, niin virallisesti haaste voidaan siirtää alkamaan täällä vasta 11.2.2013. Jos niin käy, ettei kumpikaan asia ole tullut Vuodatuksessa kuntoon tähän mennessä, niin ilmoittelen asiasta ja jatketaan studiotee.fi blogissa, kunnes Vuodatus on kelpokunnossa! Silloin ajan myös vanhat haasteet ja vastauslinkit tänne jonon jatkoksi, ettei mitään pääse katoamaan.

Mukana tällä viikolla:

Aino

TeeTee

kaari3